Sarutlan Kármelita Nővérek
7396 Magyarszék
Kármelita kolostor 1.

Elöljáró: Jeges Valéria Mirjam OCD, perjelnő

Üzenetrögzítős telefon: +36 72 581 460

E-mail: kolostor.karmelita[kukac]gmail.com

Vendégfogadás és lelkigyakorlat: jelentkezés a honlapon keresztül (vendégfogadás menüpont alatt) vagy a vendeg.karmelita[kukac]gmail.com e-mail címen. (Vendégfogadással és lelkigyakorlattal kapcsolatos leveleket kizárólag ezen az e-mail címen tudunk fogadni.)

Könyv-, CD-, és ostyarendelés: a honlapon keresztül (kolostori termékek menüpont alatt) vagy az ostya.karmelita[kukac]gmail.com e-mail címen, telefonon: +36 72/481-643. Személyes átvétel az ostyakiadóban hétköznapokon: 9.30-11.30.

Portaszolgálat és kolostori bolt hétköznapokon 9.15-11.45 és 14.00-17.00 óráig van.

Kolostori boltunkban könyveket, képeslapokat, karamelita chips-et és kézműves termékeink széles választékát kínáljuk kedves látogatóinknak és vendégeinknek.

 

Megközelítés:

Kolostorunk Pécs környékén, Magyarszék határában, a 66-os út mentén található a Sikondai elágazással szemben. Pécsről és Sásd felől is rendszeresen járnak buszok. Budapest felől vonattal utazva Sásd állomáson érdemes leszállni, ahonnan autóbusszal juthat el kolostorunkig. Az internetes keresőben a menetrendek.hu oldalon „Komló (Sikonda), elágazás” névre hallgat a területünk előtti buszmegálló. Innen néhány perc sétával kolostorunk kapujához ér. (Utazás előtt érdemes megnézni, melyik vonathoz van buszcsatlakozás, hogy elkerüljék a hosszú várakozási időt.)