Sarutlan Kármelita Nővérek
7396 Magyarszék
Kármelita kolostor 1.

Elöljáró: Mikusi Zsuzsanna Beáta OCD, perjelnő

Üzenetrögzítős telefon: a kolostor új, hangpostafiókos telefonszáma: 30/341 49 39.

E-mail: kolostor.karmelita[kukac]gmail.com

Kármel video csatorna »

Vendégfogadás és lelkigyakorlat: jelentkezhet a ‘Vendégfogadás / Információk‘ vagy a ‘Lelkigyakorlatok‘ oldalon található jelentkezési lap kitöltésével, illetve érdeklődhet a vendeg.karmelita[kukac]gmail.com e-mail címen. (Vendégfogadással és lelkigyakorlattal kapcsolatos leveleket kizárólag ezen az e-mail címen tudunk fogadni.)

Könyv-, CD-, és ostyarendelés: a honlapon keresztül (kolostori termékek menüpont alatt) vagy az ostya.karmelita[kukac]gmail.com e-mail címen, telefonon. Az ostyaműhely új, hangpostafiókos telefonszáma: 20/233-7616 Személyes átvétel a portán hétköznapokon: 9.30-11.30.

Portaszolgálat és kolostori bolt hétköznapokon 9.15-11.45 és 14.00-16.45-ig van.

Kolostori boltunkban könyveket, képeslapokat és kézműves termékeink széles választékát kínáljuk kedves látogatóinknak és vendégeinknek.

Megközelítés:

Kolostorunk Pécs környékén, Magyarszék határában, a 66-os út mentén található a Sikondai elágazással szemben. Pécsről és Sásd felől is rendszeresen járnak buszok.  Az internetes keresőben a menetrendek.hu oldalon „Komló (Sikonda), elágazás” névvel jelölik a kolostor előtti buszmegállót.  Innen néhány perc sétával kolostorunk kapujához ér.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a “Komló, sikondai elágazás” megnevezésű megálló nem ugyanaz, Komló város területén van egy ilyen helyi buszmegálló. Sajnos, könnyen össze lehet keverni.