Kézműves bonbonok étcsokoládéból készítve, 4 féle ízesítéssel, 10 db-os csomagokban.

A bonbonok kávés ízzel (sárga színű fóliában), alkoholos krémmel töltve (piros fóliában), karamellás ízzel (narancs színű fóliában) és mogyorós ízzel (kék színű fóliában) készülnek.

A töltelékek összetevői:

Alkoholos krémmel töltött bonbon: fehércsokoládé 59% (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma), tejszín 24%, cukor, alkohol 5%, tejsavó koncentrátum, tejfehérjék.

Ropogós kávés töltelék: fehércsokoládé 34% (cukor; kakaóvaj; zsíros tejpor; sovány tejpor), növényi zsír (napraforgó), karamellizált aprított kakaóbab 15% (kakaóbab, cukor), sovány tejpor, cukor, tejsavópor, kávé 4,5%, emulgeálószer: szójalecitin.

Karamellás töltelék: glükózszirup; édesített sűrített tej (sovány tej, cukor); teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (kókusz); só; aromák; emulgeálószer: zsírsavak mono és digliceridjei.

Mogyorós (gianduja) töltelék: cukor, mogyoró 25%, kakóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza (26,6 % kakaótartalom), emulgeálószer: szójalecitin

A bonbonok vegyes csomagolásban kaphatók.