Lelkigyakorlatos tudnivalók és jelentkezési lap

 

Elhelyezés: a kolostor körüli vendégházak egyágyas szobáiban.

Ellátás: vendégebédlőnkben napi háromszori étkezést tudunk biztosítani. Diétás (gluténmetes, laktózmentes, vegetáriánus stb.) étkezést nem áll módunkban biztosítani, de az ebédlőben található hűtőszekrényt használhatja élelmiszerek tárolására.

Hozzájárulás: A lelkigyakorlat költségeihez adomány formájában járulhat hozzá, amelyet teljes egészében a vendéglátásra fordítunk. Számunkra a háromnapos lelkigyakorlatok egy főre vonatkozó költsége 25.000 Ft kiadást jelent.

Napirend:
csütörtöktől szombatig tartó lelkigyakorlatok»
péntektől vasárnapig tartó lelkigyakorlatok»

Megközelítés: Kolostorunk Pécs környékén, Magyarszék határában, a 66 os út mentén található a Sikondai elágazással szemben. (7396 Magyarszék, Kármelita kolostor 1.) Pécsről és Sásd felől is rendszeresen járnak buszok. Budapest felől vonattal utazva Sásd állomáson érdemes leszállni, ahonnan autóbusszal juthat el kolostorunkig. Az internetes keresőben a menetrendek.hu oldalon „Komló (Sikonda), elágazás” névvel jelölik a területünk előtti buszmegállót. Innen néhány perc sétával kolostorunk kapujához ér.

Egyéb tudnivalók: Kérjük, hozzon magával Szentírást, íróeszközt és jegyzetfüzetet. A kolostorunk területén található szép erdei utak alkalmasak csendes, elmélkedő sétákra, ezért érdemes megfelelő ruházattal és cipővel készülni.

A koronavírus járvány idején csak védettségi igazolvánnyal tudunk vendégeket fogadni a hatályos kormányrendelkezések és egymás védelme értelmében.

Jelentkezés: az alábbi jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével.
(Megértésüket kérjük, hogy a lelkigyakorlatokra bejáró résztvevőket nem tudunk fogadni. Jelentkezése és foglalása akkor tekinthető érvényesnek, ha megkapta visszajelzésünket. Kérjük megértését, hogy ez a folyamat igénybe vehet 2-3 napot.)

    Elfogadom az üzenetküldésre vonatkozó adatkezelési tájékoztatót.

    Imádságos szeretettel várjuk!