Lelkigyakorlatos tudnivalók és jelentkezési lap

 

Elhelyezés: a kolostor körüli vendégházak egyágyas szobáiban.

Ellátás: vendégebédlőnkben napi háromszori étkezést tudunk biztosítani. Diétás (gluténmetes, laktózmentes, vegetáriánus stb.) étkezést nem áll módunkban biztosítani, de az ebédlőben található hűtőszekrényt használhatja élelmiszerek tárolására.

Hozzájárulás: A lelkigyakorlat költségeihez adomány formájában járulhat hozzá, amelyet teljes egészében a vendéglátásra fordítunk. Számunkra a háromnapos lelkigyakorlatok egy főre vonatkozó költsége 25.000 Ft kiadást jelent.

Napirend:
csütörtöktől szombatig tartó lelkigyakorlatok »
péntektől vasárnapig tartó lelkigyakorlatok »

Megközelítés: Kolostorunk Pécs környékén, Magyarszék határában, a 66-os út mentén található a Sikondai elágazással szemben. Pécsről és Sásd felől is rendszeresen járnak buszok.  Az internetes keresőben a menetrendek.hu oldalon „Komló (Sikonda), elágazás” névvel jelölik a kolostor előtti buszmegállót.  Innen néhány perc sétával kolostorunk kapujához ér.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a “Komló, sikondai elágazás” megnevezésű megálló nem ugyanaz, Komló város területén van egy ilyen helyi buszmegálló. Sajnos, könnyen össze lehet keverni.

Egyéb tudnivalók: Kérjük, hozzon magával Szentírást, íróeszközt és jegyzetfüzetet. A kolostorunk területén található szép erdei utak alkalmasak csendes, elmélkedő sétákra, ezért érdemes megfelelő ruházattal és cipővel készülni.

Jelentkezés: az alábbi jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével.
(Megértésüket kérjük, hogy a lelkigyakorlatokra bejáró résztvevőket nem tudunk fogadni. Jelentkezése és foglalása akkor tekinthető érvényesnek, ha megkapta visszajelzésünket. Kérjük megértését, hogy ez a folyamat igénybe vehet 2-3 napot.)

    Elfogadom az üzenetküldésre vonatkozó adatkezelési tájékoztatót.

    Imádságos szeretettel várjuk!