Lelkigyakorlatos tudnivalók és jelentkezési lap

Szerzetesnők lelkigyakorlata

 

Elhelyezés: a kolostor körüli vendégházak egyágyas szobáiban.

Ellátás: vendégebédlőnkben napi háromszori étkezést tudunk biztosítani. Diétás (gluténmetes, laktózmentes, vegetáriánus stb.) étkezést nem áll módunkban biztosítani, de az ebédlőben található hűtőszekrényt használhatja élelmiszerek tárolására.

Hozzájárulás: A lelkigyakorlat költségeihez adomány formájában járulhat hozzá, amelyet teljes egészében a vendéglátásra fordítunk. Számunkra a lelkigyakorlat egy főre vonatkozó költsége 50.000 Ft kiadást jelent.

Napirend:
Az előadások időpontja: a liturgikus napirendhez» igazodva megbeszélés szerint. 

Megközelítés: Kolostorunk Pécs környékén, Magyarszék határában, a 66 os út mentén található a Sikondai elágazással szemben. (7396 Magyarszék, Kármelita kolostor 1.) Pécsről és Sásd felől is rendszeresen járnak buszok. Budapest felől vonattal utazva Sásd állomáson érdemes leszállni, ahonnan autóbusszal juthat el kolostorunkig. Az internetes keresőben a menetrendek.hu oldalon „Komló (Sikonda), elágazás” névvel jelölik a területünk előtti buszmegállót. Innen néhány perc sétával kolostorunk kapujához ér.

Egyéb tudnivalók: Kérjük, hozzon magával Szentírást, íróeszközt és jegyzetfüzetet. A kolostorunk területén található szép erdei utak alkalmasak csendes, elmélkedő sétákra, ezért érdemes megfelelő ruházattal és cipővel készülni.

Jelentkezés: az alábbi jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével.
(Megértésüket kérjük, hogy a lelkigyakorlatokra bejáró résztvevőket nem tudunk fogadni. Jelentkezése és foglalása akkor tekinthető érvényesnek, ha megkapta visszajelzésünket. Kérjük megértését, hogy ez a folyamat igénybe vehet 2-3 napot.)

    Elfogadom az üzenetküldésre vonatkozó adatkezelési tájékoztatót.

    Imádságos szeretettel várjuk!