ADOMÁNYOK

 

HÁLÁSAN FOGADUNK MINDEN ANYAGI TÁMOGATÁST, NAPONTA IMÁDKOZUNK ÉS SZENTMISÉT AJÁNLUNK JÓTEVŐINKÉRT!

Köszönjük ebben a mostani nehéz helyzetben kinyilvánított szolidaritásukat közösségünkkel, ezúton szeretnénk azoknak is hálánkat kifejezni, akiknek elérhetőség hiányában nem tudjuk személyesen megköszönni nagylelkűségét és támogatását.

 

Törekszünk arra, hogy saját munkánkból éljünk meg. De ezt csak részben tudjuk elérni, szükségünk van mások segítségére. Adományával segíti megélhetésünket.

A közbenjáró imádság kármelita küldetésünk fontos része. Szívünkben hordozzuk és imáinkban Isten elé visszük nap mint nap a világ sorsának, embertársaink üdvösségének az ügyét. Imádkozunk a családok békéjéért, betegekért, válságban lévő, nehéz feladatokkal küzdő vagy döntések előtt álló testvéreinkért.

Vendégfogadásunkkal, lelkigyakorlatainkkal sok, közelről és távolról érkező embernek kínálunk lehetőséget arra, hogy a csendben és az imában irányt találjon az életéhez, kapcsolatba léphessen önmagával és Istennel. Reméljük, a jövőben is egyre többen találnak nálunk lelki otthonra, ahol mélyülhet Istennel való kapcsolatuk, imaéletük új lendületet kaphat.

Nagyon hálásak vagyunk imáiért, barátságáért és adományaiért, Isten áldja meg érte!

Átutalásnál, kérjük, a közleményben tüntessék fel e-mail címüket, hogy köszönetet tudjunk mondani!

Számlatulajdonos: Sarutlan Kármelita Nővérek, Magyarszék

Bankszámlaszám: 10702026-19030249-51100005

CIB Bank Zrt.

 

Külföldről:

Számlatulajdonos: Sarutlan Kármelita Nővérek,

H-7396 Magyarszék, Kármelita kolostor 1.

IBAN: HU80 1110 0207 1903 0249 7800 0001
BIC (SWIFT) kód: CIBHHUHB

 

 


 

SZERETETTEL FELHÍVJUK FIGYELMÜKET

A KÁRMELITA NŐVÉREKET SEGÍTŐ KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY TÁMOGATÁSÁRA!

 

Alapítványunk célja a női kármelita kolostor működésének és fejlesztésének támogatása. Ugyancsak Alapítványunk célkitűzése a lelkiségi központunk működésének segítése, valamint a kármelita lelkiség népszerűsítése.

Kérjük, segítse Alapítványunk működését imádsággal, s amennyiben teheti, anyagi támogatásával is a következő számlaszámon:

MINDENSZENTEK KÁRMELÉRT ALAPÍTVÁNY BANKSZÁMLA SZÁMA:

10918001-00000069-06290006

Az adóbevallás készítésekor a befizetett adó 1%-ának felajánlása esetén:

A KEDVEZMÉNYEZETT ADÓSZÁMA: 18177662-1-41

Kérjük, amennyiben lehetőségük engedi, hívják fel barátaik, ismerőseik figyelmét is a segítségnyújtásra!

Nagylelkű támogatásukat, segítségüket hálásan köszönjük. Támogatóinkért naponta imádkozunk Kolostorunkban! Isten jutalmazza meg gazdagon minden jótevőnket!